• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 06.05.2024

rkDOM |Exkluzívne predaj: 3 izbový byt, ulica Hurbanova

U Hluška Čadca

126 900€

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj útulný 3 izbový byt na ulici Hurbanova v obľúbenej lokalite Čadca - U hluška, ideálny pre rodinu či ako investícia. Byt o celkovej výmere 65 m² sa nachádza na prízemí dobre udržiavaného 3-poschodového bytového domu, ktorý prešiel nedávnou rekonštrukciou vrátane nových vchodových dverí, zateplenia a renovácie spoločných priestorov. Súčasťou bytu sú dve pivnice (12 m² a 2 m²), poskytujúce dostatok úložného priestoru.

Interiér bytu bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2010 a ponúka plastové okná, novú kúpeľňu, podlahy, dvere a kuchynskú linku so spotrebičmi. Byt pozostáva z vstupnej chodby, WC, kúpeľne, samostatnej kuchyne, obývacej izby, spálne a detskej izby. Ponúka priestranné a svetlé priestory s dobrým rozložením.

Byt sa predáva čiastočne zariadený, s možnosťou dohody o ponechaní ďalších kusov zariadenia. Pre obyvateľov je zabezpečené parkovanie pred domom na základe rezidenčnej karty.
Okolie bytu je plné zelene s mnohými rekreačnými možnosťami, vrátane záhrady s detskými preliezkami pri zadnom vchode domu. V pešej dostupnosti sa nachádza škola, škôlka, obchod a autobusová zastávka, čo zvyšuje atraktivitu tejto lokality.

Cena bytu: 126.900€

Nezmeškajte príležitosť bývať v krásnom, slnečnom byte v žiadanej časti Čadce. Ideálny domov pre Vašu rodinu alebo ako hodnotná investícia.  Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte nás ešte dnes!
Ing. Zuzana Chovaňáková, zuzana.chovanakova@rkdom.sk alebo 0917324771

 

 

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Posledná rekonštrukcia

2010

Výmera

67 m2

Počet izieb

3

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke